Sivun ylälaita

Kattoristikot kotimaiselta valmistajalta

Suunnittelu | Toteutus | Toimitus

Lähetä tarjouspyyntö

Moderni tuotantolinja ja tehokkaat työmenetelmät

Kosken Puunjalostus helpottaa tilausprosessia tuomalla kaikki palvelut kootusti saman katon alle. Meiltä saat aina kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastasi kattoristikosta vaivattomasti.

Valmiiden ristikkomallien lisäksi voit hyödyntää suunnittelupalveluamme tai käyttää omia piirustuksiasi. Toimimme yhteistyössä Suomen suurimman SWECO-toimiston kanssa, joten saat kauttamme myös erikoisasiantuntemusta vaativat suunnittelupaperit.

Käytössämme on ainoana maailmassa suomalaisen Trussmatic Oy:n kattoristikoiden valmistukseen suunniteltu robotti. Tällä teknisellä ratkaisulla takaamme tuotteillemme tasalaatuisen ja mittatarkan lopputuloksen kustannustehokkaasti.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on myös mukana koko valmistusprosessin ajan – sahauksesta pakkaukseen ja kuljetukseen.

Sertifioitua laatua ja luotettavaa kumppanuutta

Seuraamme aktiivisesti rakennusalan uusimpia innovaatioita, suosituksia ja viranomaismääräyksiä. Työtämme ohjaavia arvoja ovat todistettu laatu, kestävyys ja toiminnan läpinäkyvyys.

Osoituksena toimintamme kestävyydestä kaikki kattoristikkomme ovat CE-merkittyjä ja riippumattoman tarkastuslaitos Finotrol Oy:n varmentamia. Inspecta Sertifiointi Oy on taas myöntänyt laatujärjestelmällemme ISO 9001:2008 -sertifikaatin.

Kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n ylläpitämään Luotettava Kumppani -rekisteriin, josta löydät helposti ajantasaiset vastuuasiakirjamme. Näin voit olla varma, että asioidessasi kanssamme olet mukana tukemassa rehellistä suomalaista työtä.

Materiaaleina käytämme vain laadukasta kotimaista puutavaraa. Toiminnallamme takaamme, että työllistämisvaikutuksemme ulottuu myös tuotantotilojemme ulkopuolelle.

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Ystävällinen asiantuntijamme suunnittelee kanssasi juuri sinulle sopivimman kattoristikon.

Puh. 0400 913 030
Sähköposti: myynti@puunjalostus.fi
Lähetä tarjouspyyntö

Sertifikaatit

CE.pdf
ISO 9001.pdf

Nykyaikainen tuotantolinja

Sertifikaatit

Top